nieuws

ANW-polis van FBTO voor leden Eigen Huis

Archief

De Vereniging Eigen Huis biedt de half miljoen leden sinds kort een verzekering tegen de gevolgen van de nieuwe nabestaandenwet (ANW).

Verzekerd wordt een maandelijks uitkering voor de duur van vijf jaar. De hoogte van die periodieke uitkering – / 500 of een veelvoud daarvan – is naar eigen inzicht vast te stellen en ook tijdens de looptijd te wijzigen.
Voor een maandelijkse uitkering van f 1.000 gedurende vijf jaar, betaalt een 30-jarige man nu een maandpremie van f 12,24, tegen f 10,59 voor een evenoude vrouw. Voor veertigjarigen liggen de maandpremies op f 16,12 (f 13,39). Bij een maandelijks uitkering van f 2.000 wordt van een veertigjarige verzekeringnemer nu een maandpremie van f 23,91 (f 18,45) gevraagd.
Risicodrager is Achmea-dochter FBTO. De direct-writer biedt de 500.000 leden van de Vereniging Eigen Huis al enige tijd diverse brandverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.