nieuws

Anva strategisch partner in nieuw bedrijf

Archief

Het IT-bedrijf ASP4All en de consultancy-organisatie Molenaar & Lok richten gezamenlijk een nieuw bedrijf op, dat software vanaf een centrale plek gaat aanbieden aan het intermediair. Systeemhuis Anva is als strategisch partner betrokken bij dit bedrijf en levert Anva-software en kennis.

Op 1 maart zal de naam van het op te richten bedrijf bekend worden gemaakt en zal de website worden gelanceerd. Op deze site zullen onder meer de werking, mogelijkheden en voordelen van application service providing (ASP) uiteengezet worden. De aan te bieden diensten zullen in het eerste kwartaal getest worden in een proef met assurantiekantoren. Volgens plan zal in het tweede kwartaal met het leveren van deze diensten worden gestart.
Naast het Anva-pakket zullen ook andere door het intermediair gebruikte pakketten worden aangeboden. Te denken valt aan employee- benefitssoftware, financial-planningsoftware; premie- en voorwaardenvergelijkingssoftware, maatschappijsoftware, financiële software, maar ook algemene software zoals MS Office.
Vorig jaar november werd door ASP4All, Molenaar & Lok en Anva gezamenlijk onderzoek verricht naar de organisatorische en financiële haalbaarheid van het bieden van software op afroep via een application service provider (ASP). Hieruit kwam naar voren dat ASP voor de doelgroep als haalbaar en interessant wordt gezien.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.