nieuws

Anva jubileert

Archief

Systeemhuis Anva bestaat dit jaar dertig jaar en viert dit op woensdag 12 oktober met een landelijke Anva-dag in congrescentrum Euretco Expo Center (Houten). De exacte invulling van het programma is nog niet definitief, maar zal bestaan uit workshops, een infomarkt en informele interactie.

In de stands op de infomarkt zullen spelers uit de assurantie- en kantoorautomatiseringsbranche aanwezig zijn. Naast de infomarkt in de centrale zaal, worden in de nabijgelegen ruimtes lezingen en workshops gehouden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.