nieuws

Anderzorg bij Vecozo

Archief

Anderzorg (Menzis) heeft zich voor controle op verzekerdengegevens aangesloten bij Vecozo. De andere labels van Menzis waren al aangesloten. Met Vecozo kunnen zorgverleners verzekerdengegevens van de betrokken verzekeraars controleren en elektronisch declaraties indienen. Behalve Menzis zijn voor controle aangesloten: Agis, Fortis ASR, CZ, DSW, OZ, Trias, Univé en VGZ-IZA. Voor declaraties zijn ook aangesloten: Aegon, AXA, Achmea, Delta Lloyd, ONVZ en SBZ.

AXA en DBC’s
AXA heeft een expertisecentrum opgericht voor de ontwikkeling rond DBC’s (Diagnose Behandel Combinatie). Vanaf begin 2005 moeten ziekenhuizen volgens het DCB-systeem (een cluster van veel voorkomende behandelingen) aan verzekeraars declareren. Van het expertisecentrum maken AXA-functionarissen uit diverse disciplines deel uit. FACULTATIEF:
Private WAO gewenst
Op www.aegon.nl konden bezoekers van de site reageren op de stelling ‘Als verzekeraars de WAO gaan uitvoeren, zorgt dat voor een snellere reïntegratie van zieke werknemers’. Van de ruim drieduizend bezoekers die hierop reageerden, gaf 52% het aan met de stelling eens te zijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.