nieuws

‘Analyse Voogd & Voogd klopt’

Archief

Uit statistieken van Kooijmans Software, ontwikkelaar van vergelijkingsprogramma Rolls, blijkt net als bij Voogd & Voogd dat klanten vaker premies vergelijken via de site van de tussenpersoon dan de tussenpersoon zelf

Rolls-directeur Henk Rijpstra:   “Maar als ik de cijfers van een aantal grote online tussenpersonen weglaat, dan haalt internet het nog niet bij wat het kantoor zelf vergelijkt.” Ook blijkt uit de Rolls-cijfers dat er 25% meer online vergelijkingen zijn gemaakt dan vorig jaar en dat het vergelijken van premies in het weekend doorgaat.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.