nieuws

Analyse.nl nieuwe dienst voor intermediair

Archief

De nieuwe serviceprovider Analyse

nl, een initiatief van tussenpersoon Kees Schumm, biedt advisering, backoffice, internet en marketing aan het intermediair. Analyse.nl wil kleinschalig werken met tien tot twaalf tussenpersonen, waarbij vooral marketing en een goede backoffice een belangrijke rol spelen. De klant kan op de website Analyse.nl informatie vinden, vergelijkingen maken en uiteindelijk ook sluiten, maar altijd via een aangesloten tussenpersoon. Verder biedt de website een digitale polismap aan de verzekerde. Voor de automatisering wordt gewerkt met het assurantiepakket van Assistent Automatisering. De marketing wordt uitbesteed. Op hypothekengebied wordt samengewerkt met Sterck.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.