nieuws

Amsterdamse beurs verder op alternatieve locatie

Archief

De Amsterdamse co-assurantiebeurs, die eind dit jaar het huidige onderkomen verlaat, wordt per 1 janua-ri voortgezet op een alternatieve locatie Dat besluit is genomen tijdens de algemene vergadering van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB)

Dit jaar wordt het elektronische systeem e-ABS in gebruik genomen, waarmee online sluiten van con-tracten mogelijk wordt. Maar we zullen zeker tot maart 2005 gebruik maken van een voorlopige ontmoetingsplaats, zegt Michiel Bredius (Klap-des Bouvrie & Bredius) namens de Amsterdamse makelaars. Vermoedelijk stelt advocatenkantoor Schut & Grosheide aan de Amstelveense Weg enkele vergaderzalen beschikbaar. De ruimtes zullen wekelijks op maandagmiddag gebruikt gaan worden; in drukke tijden ook op woensdagmiddag. Afspraken zullen worden gemaakt via een nog te openen website.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.