nieuws

Amicon doet proef met zorgpakket op maat

Archief

Amicon Zorgverzekeraar start deze maand met een proef bij zes zakelijke relaties met een op maat gesneden geïntegreerd zorgpakket.

Zorgverzekeraar Amicon biedt sinds kort het Topzorg Pakket aan, dat zusterbedrijf Geové RZG (beide van de Amicon groep in Groningen) al langer voert. Het Topzorg Pakket voor grote en kleine ondernemers, is een collectieve ziektekostenpolis die is ‘opgetuigd’ met interventiediensten. Bij de proef bij zes bedrijven is het de bedoeling dat het Topzorg Pakket wordt gecombineerd met een ziekteverzuimverzekering en met een pakket van Arbodienst Noord en eventueel met diensten van het reïntegratiebedrijf Prové, die beide tot de groep behoren. “Het zal gaan om geheel op maat gesneden pakketten”, zegt Wim Cnossen, directievoorzitter van het arbo- en reïntegratiebedrijf van de Amicon groep.
Arbodienst Noord heeft overigens onlangs een vestiging geopend in Arnhem. Dit was wenselijk, omdat Amicon Zorgverzekeraar in de regio Arnhem sterk vertegenwoordigd is op de zakelijke markt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.