nieuws

Amev wil caravandief op afstand houden

Archief

Amev geeft haar caravanverzekerden korting op de aanschaf van wielklemmen en disselsloten voor de toercaravan of vouwwagen.

In het kader van een nieuwe anti-diefstal actie ontvangen ruim 20.000 caravanverzekerden deze maand een kortingsbon die recht geeft op een reductie van 10% tot 15% op de nieuwprijs van wielklemmen en dissel- of koppelingssloten met beveiliging. De verzekeraar werkt samen met een groothandel in beveiligingssystemen in Henglo (Overijssel).
Volgens Amev is meer preventie voor caravans nodig om het verlies in de caravantekening verder te beperken. Ook de dekking van de caravanpolis is daarop aangepast: per 1 april jl. geldt een verplichte beveiliging van caravans tot maximaal drie jaar oud en duurder dan f 25.000 met een wielklem of disselslot. De verplichting geldt vooralsnog alleen voor nieuwe risico’s.
Tevens zijn de clausules in de polis over onvoldoende zorg en onderhoud aangescherpt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.