nieuws

Amev wijzigt voorwaarden particuliere schadepolissen

Archief

Amev heeft de premietarieven en voorwaarden van zijn particuliere schadeverzekeringen gewijzigd. Klanten met het Multivoordeel Pakket krijgen voortaan nog één polisblad bij prolongatie of mutatie van de pakketpolis.

De grootste veranderingen voert Amev door in de particuliere opstal- en inboedelverzekering. Bij de Woonhuisverzekering wordt een nieuwe, vijfde regio geïntroduceerd. Een vijfde van alle postcodegebieden valt onder deze nieuwe regio; verzekerden in deze postcodegebieden zijn daardoor goedkoper uit. De dekking is uitgebreid met de (gezins)ongevallenverzekering, waardoor de rubriek ‘Overige producten’ in het Multivoordeel Pakket is komen te vervallen. 
Bij de inboedelpolis zijn de postcodegebieden herverdeeld over de vier bestaande regio’s met als gevolg dat verzekerden in ongeveer 5% van de postcodegebieden een lagere premie krijgen. De polis is uitgebreid met de nieuwe buitenhuisdekking, die de onlangs vervallen kostbaarhedenverzekering vervangt. Het basistarief voor de inboedelverzekering in regio vier is verlaagd van 2,65 naar 2,5 promille per € 1.000 verzekerd kapitaal. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.