nieuws

Amev, voor al uw cd-roms

Archief

Terwijl Nationale-Nederlanden een pikante video in onschuldige verpakking rondstuurde, besloot Amev onlangs tot het omgekeerde. Een illustratie op de nieuwe release van ‘Amev Leven Software’ zorgde in ieder geval voor een verhoogde attentiewaarde bij het intermediair.

Een tussenpersoon uit Geleen schrijft ons: “Op het schijfje van Amev staat een jongedame afgebeeld, op haar buik liggend op een hoogpolig tapijt, de schoenen reeds uitgetrokken. De beelden die ik echter op mijn computer zag na het opstarten van de cd-rom waren totaal anders dan volgens deze afbeelding te verwachten waren”.
De tussenpersoon vermoedt dat er opnieuw sprake is van een foutje van een dupliceerbedrijf: “Zou de firma die deze beelden vervaardigd heeft ook het beeldmateriaal van Nationale-Nederlanden verzorgd hebben en deze voor beide maatschappijen verwisseld hebben?”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.