nieuws

Amev ‘support’ tussenpersonen

Archief

Fortis-dochter Amev gaat een groot deel van haar kennis en expertise als verzekeraar en ondernemer ter beschikking stellen aan het intermediair. Aan 1.250 tussenpersonen is inmiddels een introductiepakket toegestuurd.

Onder het label ‘Amev Support’ gaat Amev ondersteuning verlenen op het gebied van het ondernemen, van marketing tot personeelsmanagement. Het aanspreekpunt voor het verkrijgen van ondersteuning is de accountmanager.
en ‘advies op maat’ geleverd voor vijf specialismen: opleidingen, fiscaal en juridisch advies, marketing en communicatie, personeel, en bedrijfsvoering. De ondersteuning heeft plaats op twee niveaus: vakmatig en organisatorisch. “Wanneer we bij een aantal ondernemers dezelfde behoefte signaleren, zullen we standaardoplossingen ontwikkelen, maar maatwerk staat centraal”, aldus Amev. Bij de uitvoering van Amev Support is een centrale rol weggelegd voor het adviesbureau Fiscale en Juridische Zaken van de maatschappij.
vier workshops over de milieuschadeverzekering op 20, 25, 26 en 27 april voor achtereenvolgens de regio’s Zuid-Oost, Zuid-West, Noord-Oost en Noord-West.
Support, een dienstenconcept voor tussenpersonen die minder dan twee jaar actief zijn en potentiële starters.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.