nieuws

Amev splitst activiteiten in particuliere hypotheken

Archief

Amev biedt sinds kort haar particuliere hypotheken aan onder de merknaam: Amev Particuliere Hypotheken. Tevens is het produktassortiment uitgebreid met woningfinancierinen met korte rentevaste looptijden.

Onder de merknaam Amev Particuliere Hypotheken van Amev Particulieren, een van de zeven business units van Fortis Nederland, worden zowel levenhypotheken als woninghypotheken aangeboden.
Toch is er onderscheid gemaakt tussen hypotheken die traditiegetrouw worden aangeboden door Amev Leven en die voor het eerst worden aangeboden in samenwerking met de VSB Bank, ook onderdeel van Fortis Nederland.
Onder de merknaam Amev Woning Hypotheken worden deze bancaire hypotheken van de VSB verstrekt. Er zijn zes vormen: lineair, annuïteiten, leven, aflossingsvrij, het ABC Spaarplan, en het Variabel Investerings Plan. De rentevaste periode varieert van 1 tot en met 12 jaar. Ook is een instaptarief, rentebedenktijd bij een duur van 7 en 12 jaar, en een variabele rente (6 maanden) mogelijk. De hoogte van de lening bedraagt maximaal 125% van de executiewaarde en boetevrij mag per jaar 20% extra van de oorspronkelijke hoofdsom worden afgelost.
Onder de merknaam Amev Leven Hypotheken worden acht hypotheekvormen aangeboden: naast eerdergenoemde produkten zijn dat: de Zorgen-Vrij- en Krediet-hypotheek. De rentevaste perioden variëren van 1 tot en met 20 jaar. De hoogte van de lening bedraagt 100% (appartementen), resp. 125% (woonhuizen) van de executiewaarde en boetevrij mag jaarlijks 10% of 15% extra van de oorspronkelijke hoofdsom worden afgelost.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.