nieuws

Amev-site

Archief

De mogelijkheidheid op de Amev-site om via het intoetsen van de postcode een overzicht van naburige Amev-agenten te verkrijgen is hersteld. In ons vorige nummer meldden wij op grond van eigen waarnemingen dat de zoekfunctie niet werkte.

Site letselexperts
De Internetsite van het Platform Experts Personenschade (PEP) heeft een nieuw adres: www.pepsite.nl. Het ledental van de informele vereniging is inmiddels gestegen naar ruim vijftig, met nog een twintigtal ‘onderweg’, aldus Peter Koudstaal van PEP.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.