nieuws

Amev realiseert GIM-koppeling

Archief

Amev heeft voor zijn extranet Cockpit de GIM-koppeling geïntroduceerd. De Generieke Interface Manager maakt uniforme en foutloze uitwisseling van gegevens mogelijk tussen het extranet van de verzekeraar en het administratiepakket van de tussenpersoon. Voor particuliere schadeproducten kunnen offertes en aanvragen van het Multivoordeelpakket en mutaties op monocontracten via GIM worden verwerkt. Naar verwachting zijn vanaf de zomer ook mutaties op pakketten via de GIM mogelijk. Op dit moment bestaat er een GIM-koppeling met de pakketten van de systeemhuizen Amedia en Anva. De andere systeemhuizen volgen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.