nieuws

Amev op de radio

Archief

Amev is vorige week gestart met een nieuwe radiocampagne.

Er zijn vier verschillende commercials: over pensioenen, hypotheken, schadeverzekeringen en beleggen. Ze zijn tot en met volgende week in totaal 150 keer te horen op Radio 1 en 3, Sky Radio en Classic FM. De spots zijn een soort bedankbriefjes voor het advies, gericht aan het intermediair (“Lieve financieel adviseur”).
Net als in de tv-commercials staat in de radiocampagne het ‘waarmaken van dromen, plannen en ambities’ centraal, legt de verzekeraar uit. Na de lovende woorden van de klant wordt de spot steeds afgesloten met: “Durf te leven. Wanneer kies jij voor de flexibele … van Amev?”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.