nieuws

Amev doet Utrecht-fan 13-seizoenenkaart cadeau

Archief

Amev houdt een actie ter gelegenheid van het einde van het sponsorschap van FC Utrecht

Op zondag 15 mei speelt de club de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. De Fortis-dochter, wier naam dit jaar opgaat in Fortis ASR, sponsort FC Utrecht sinds het seizoen 1992/1993. “Na deze dertien geweldige seizoenen krijgen supporters nu de kans een 13-seizoenenkaart te winnen”, aldus Amev. Supporters kunnen op de sites van Amev en FC Utrecht hun dertien beste Utrecht-spelers van de afgelopen dertien seizoenen kiezen. De fan die het ‘Amev Dreamteam’ samenstelt, wint de 13-seizoenenkaart. Op 15 mei wordt de uitslag bekend gemaakt. “Twee dagen na de eerste advertentie zijn er al duizend Dreamteam-aanmeldingen.” 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.