nieuws

Amev breidt intermediairsoftware voor financiële planning uit

Archief

Amev Pensioen & Zorg, een van de zeven business units van Fortis Nederland, heeft het Financieel Planning Systeem voor het intermediair uitgebreid.

Met de nieuwe versie 2.0 van het programma kan de tussenpersoon het systeem nu ook gebruiken voor adviezen aan zelfstandige ondernemers en directeuren-grootaandeelhouder (DGA). Tot nu toe konden met het systeem alleen werknemers geholpen worden.
Nieuw aan het systeem is ook de automatische koppeling met de offertepaketten van het Amev Beleggings Consortium (ABC), het Flexibel Privé Pensioen (FPP) en met de elektronische tarievenpocket van Amev.
Het Financieel Planning Systeem brengt drie scenario’s voor de klant in beeld: de oudedag, voortijdig overlijden en arbeidsongeschiktheid.
Een goede vertrouwensrelatie van de tussenpersoon met de klant is gewenst, aangezien de financiële doopceel van de klant gelicht wordt, aldus Amev.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.