nieuws

Amev-Ardanta wordt Ardanta

Archief

In verband met de integratie van Amev, Stad Rotterdam en Woudsend Verzekeringen per 1 oktober gaat ook Amev-Ardanta haar naam wijzigen. Door het verdwijnen van de merknaam Amev verandert de naam van de uitvaartverzekeraar vanaf 1 oktober in Ardanta. Per dezelfde datum zal ook een nieuw logo op alle uitingen van Ardanta het oude Amev-logo vervangen. 

Het intermediair ontvangt in de laatste week van september een mailing waarin de naamswijziging wordt aangekondigd, vergezeld van een poster waarop het nieuwe logo duidelijk zichtbaar is. Verder verandert er niets voor het intermediair. Zo is Ardanta straks nog steeds op Fortis ASR Cockpit te vinden en wijzigen het correspondentieadres en de telefoonnummers niet. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.