nieuws

Amev-Ardanta op weg naar uitvaarttop

Archief

“De positie van Amev-Ardanta op de ranglijst van natura-uitvaartverzekeraars is Fortis onwaardig”, stelt directeur E

J. Visser in het interview op pagina 12. Amev-Ardanta wil bij de top-3 gaan horen, niet alleen via acquisities maar zeker ook door autonome groei. Met name via het intermediair en het (VSB-)bankkanaal ziet Visser groeikansen. ABN Amro Verzekeringen gaat in het offensief 11 NBvA voor oprichting uvi’s door verzekeraars 15 Problemen Lanfemeyer-groep zicht- baar door faillissement PFS 16 Zwitserleven moet koopsomschade alsnog vergoeden 17 Van Ameyde laakt tv-optreden ‘drugsbaron’ Steve Cobb 18 Verbond steunt wetsvoorstel risico-aansprakelijkheid auto 19 Chipkaart impliciet gedekt 23 Elvia weer ‘beste reisverzekeraar’ 24 Vaba-voorzitter somber over ontwikkeling co-assurantie 25 Overnamedreiging drijft Dela weg van Achmea 28 Rubrieken Commentaar 2 Persoonlijkheden 9 Kijk op Internet-site 20 Respons 22 Jus d’assurance 27 Buitenland 33 Open Forum 34 Klachten 35 Jurisprudentie 37 Evenementen 59

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.