nieuws

Amersfoortse verhoogt premie caravan

Archief

De Amersfoortse heeft afgelopen week de premie van nieuwe caravanverzekeringen verhoogd. De verhoging is het gevolg van het toenemende aantal diefstalschaden. Het resultaat in deze branche blijft daardoor verliesgevend.

Voor een toercaravan wordt de dekking ‘Optimaal’ hierdoor f 21 (was f 18) per duizend. Voor een stacaravan wordt deze dekking f 12,75 (f 11) per duizend en voor een vouwcaravan f 17,25 (f 15). De brand/diefstaldekking wordt voor alle typen caravans met een gulden verhoogd tot f 7. De minimumpremie wordt f 60 (f 50). De verhoging geldt niet voor inboedel en aanbouw.
De bestaande portefeuille wordt vanaf prolongatie april 1996 aangepast.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.