nieuws

Amersfoortse breidt hypothekenpakket uit

Archief

De Amersfoortse heeft het hypotheekassortiment uitgebreid met een aantal productvarianten, waaronder de Rente Overstap Hypotheek.

Bij de Rente Overstap Hypotheek kan in de zogenaamde aanloopperiode (maximaal twee jaar) eenmalig de rente vastgezet worden voor een langere periode. Zo kan optimaal geprofiteerd worden van gunstige rente-ontwikkelingen. Tijdens de aanloopperiode is de rente laag en gebaseerd op de actuele rente van een 10-jaars spaarhypotheek met NHG.
De aflossingsgarantiehypotheek, de spaarhypotheek van De Amersfoortse, is uitgebreid met een premiedepot en een hoog/laag-constructie. Ook een lijfrentehypotheek behoort nu tot de mogelijkheden.
Om de verkoopactiviteiten van het intermediair te ondersteunen, heeft De Amersfoortse een hypotheekanalyseprogramma ontwikkeld. Met het programma kunnen onder meer de hypotheeklasten en premies berekend worden en er kunnen berekeningen met hoog/laag-constructie en premiedepot uitgevoerd worden. Op de diskette staan – naast de actuele rentetarieven – ook de kenmerken en voorwaarden van de nieuwe hypotheekvarianten vermeld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.