nieuws

Amersfoortse biedt verzekerden ‘Totaalleven’

Archief

De Amersfoortse biedt verzekerden die meer dan één polis hebben gesloten sinds kort Totaalleven, een pakket aanvullende diensten dat is gericht op wonen, zorg en gemak. Centraal daarin staat de levenscyclus van de klant. In samenwerking met bedrijven als de Schoeman Groep en reisaanbieder Kras worden diverse kortingen aangeboden.

Met Totaalleven wil De Amersfoortse klanten onder meer begeleiden op woongebied door diensten te bieden bij het zoeken van woningen. Verder kondigt de Fortis-dochter “levensloopbestendige nieuwbouw” aan in samenwerking met Fortis Vastgoed. Verder omvat Totaalleven in de categorie ‘Zorg’ zaken als zorgbemiddeling en in ‘Gemak en Reizen’ klus- en reparatiediensten en korting op reizen van Kras Stervakanties.
Regionaal wordt Totaalleven al via 21 tussenpersonen aangeboden; een landelijke introductie wordt voorbereid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.