nieuws

Amedia levert digitale WFD-inventarisatie

Archief

Sinds vandaag levert systeemhuis Amedia een nieuwe functionaliteit voor WFD-inventarisatie. In de productlijn DIAS kan alles met betrekking tot een advies geregistreerd worden in een digitaal dossier. “Deze mogelijkheid hadden we al in onze andere applicaties, maar we hebben het nu gegroepeerd op één plek”, aldus Amedia. 

Het hele adviestraject is vast te leggen, van risico-inventarisatie tot het uiteindelijke advies. Werkt het intermedair met meerdere modules binnen DIAS, dan is alles nu in één werkomgeving beschikbaar. De functionaliteit kost € 40 per maand, maar is gratis voor het intermediair dat al de DIS-module afneemt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.