nieuws

Amedia introduceert DIAS

Archief

Systeemhuis Amedia heeft een nieuwe productlijn geïntroduceerd: DIAS. Dit product, dat in meerdere varianten is te verkrijgen, combineert volgens Amedia de mogelijkheden van de huidige administratiepakketten Assis en Diamant. “Het beste van beide pakketten zal verwerkt en uitgebouwd worden in DIAS”, staat op de website te lezen.

DIAS is een windows-applicatie waarmee alle werkzaamheden binnen het assurantiekantoor uitgevoerd kunnen worden. Het pakket biedt directe toegang tot internet en voorziet in alle communicatiemogelijkheden met verzekeraars, zoals ADN, HDN en GIM. Het pakket kan uitgebreid worden met modules, waaronder een hypotheekmodule. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.