nieuws

Amedia en Online kiezen voor ACE

Archief

Systeemhuis Amedia, dochter van Unit 4 Agresso, en het Nijmeegse systeemhuis Online ondersteunen vanaf begin volgend jaar de nieuwe berichtendienst ACE van ABZ.

Met ACE kunnen verzekeraars en gevolmachtigden via één verbinding, zowel aan intermediairs met een ADN-aansluiting als met een GIM-aansluiting, elektronische informatie aanbieden.
Met deze dienst bespaart men kosten doordat de uitgewisselde berichten via GIM en ADN door ABZ niet meer worden doorbelast aan verzekeraars/gevolmachtigden en intermediair. Daarvoor in de plaats komt een abonnementstarief.
Met ACE is het ook mogelijk ongestructureerde documenten uit te wisselen, zoals offertes, polisbladen en correspondentie. Het intermediair haalt deze documenten via ACE en een GIM aansluiting in zijn administratiepakket op.
Verzekeraars die volgens ABZ al aangesloten zijn op ACE zijn: De Goudse, Nationale-Nederlanden, Aegon, Generali, Noordhollandsche van 1816, Delta Lloyd en Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.