nieuws

Amedia biedt tussenpersoon online hypotheekcalculator

Archief

Softwarebedrijf Amedia heeft de Maximale Hypotheek Calculator op de markt gebracht, die tussenpersonen aan hun site kunnen koppelen.

Daarmee kunnen consumenten online een actuele berekening maken van het maximaal te lenen hypotheekbedrag. Tussenpersonen kunnen de calculator via hun site beschikbaar stellen. In drie stappen kan een overzicht worden opgevraagd van de maximaal beschikbare hypotheek per maatschappij. De calculator vergelijkt circa veertig producten. Het intermediair kan zelf kiezen welke maatschappijen worden weergegeven.
Na berekening kan een offerte worden aangevraagd. Dit wordt met een e-mailbericht inclusief rekengegevens bevestigd bij de tussenpersoon. Via softwarepakket Dias kunnen de gegevens worden overgezet naar het backofficesysteem.
De hypotheekcalculator kan desgewenst in de huisstijl van de tussenpersoon worden geleverd. Het is het eerste in een nieuwe lijn producten van Amedia waarmee de adviseur de klant aan zich kan binden. Centraal staat de slagzin ‘Het is lekker werken met Amedia’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.