nieuws

AM Banenmarkt oplossing voor vacatureprobleem

Archief

Het vervullen van vacatures is een groeiend probleem in de verzekeringsbedrijfstak. Om bedrijven in deze sector de helpende hand toe te steken, organiseert Assurantie Magazine op zaterdag 9 oktober een banenmarkt in de Expozaal van het Jaarbeursgebouw in Utrecht.

Op deze AM Banenmarkt (10.00-17.00 uur) zullen verzekeraars, tussenpersonen, IT-bedrijven, banken, werving- en selectiebureaus en overige organisaties aanwezig zijn. Deze bedrijven presenteren zich via onder meer stands en workshops aan werkzoekenden, waaronder de schoolverlaters.
Assurantie Magazine zal – mede met het oog op deze Banenmarkt – in de komende maanden een reeks artikelen publiceren over onderwerpen op het gebied van de werkgelegenheid in de verzekeringsbranche. Aan de orde komen: de omvang van het vacatureprobleem, de ‘instroom’ van medewerkers, de arbeidsvoorwaarden bij zowel verzekeraars als intermediair, en de vormen van werving en selectie. De op het Internet aanwezige werving- en selectiebureaus die actief zijn in de verzekeringsbranche en de grotere vacaturesites, worden onder de loep genomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.