nieuws

Alpha Credit Nederland intoduceert Flex Pricing

Archief

Financieringsmaatschappij Alpha Credit Nederland (ACN), dochter van Fortis Bank, introduceert onder de naam Flex Pricing een nieuw financieringsproduct voor de autobranche, dat flexibele tarieven biedt binnen een aanvraagsysteem

De dealer kan kiezen uit diverse klanttarieven, afhankelijk van het financieringsproduct dat de klant kiest. Daarnaast kan de dealer ook variëren met de looptijd. Voor de flexibele tarieven heeft ACN een aanvraagsysteem ontwikkeld waarmee de verkopers het juiste tarief kunnen berekenen en ze de klant een helder overzicht van de financiering kunnen geven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.