nieuws

Allianz lanceert vierde bankspaarproduct

Archief

Allianz heeft de Plus Hypotheek geïntroduceerd

Deze beleggingshypotheek is het vierde in de serie bankspaarproducten van Allianz. Klanten kunnen kiezen uit twee beleggersrekeningen: de Plus Hypotheekrekening en de Plus Rekening. In het eerste geval valt het saldo in box 1 en wordt belastingvrij vermogen opgebouwd. In het tweede geval wordt de aflossing in box 3 bijeengespaard. “De afnemer kan zelf het fiscale karakter van de beleggersrekening bepalen en er zijn geen aankoop-, verkoop- of switchkosten”, zegt directeur Marketing en verkoop Sjoerd Laarberg. Het product kent ook een garantievariant. Volgende maand komt Allianz met een bancaire spaarhypotheek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.