nieuws

Allianz komt met nieuwe WGA-dekking

Archief

Allianz Inkomensverzekeringen heeft het assortiment WIA-oplossingen uitgebreid met een dekking die het inkomen van gedeeltelijk arbeidsongeschikte werknemers aanvult tot 70% van het inkomen voor de arbeidsongeschiktheid

Voor deze dekking kan vanaf vandaag gekozen worden binnen de Allianz WGA-Aanvulling Plus. Dit product biedt werkgevers de keuze tussen de bovengenoemde dekking die het inkomen aanvult tot 70% en een dekking die via een vernieuwde staffel in acht jaar tijd afneemt van 80% naar 60%. Daarnaast biedt Allianz een verzekering waarbij de hoogte van de uitkering afhankelijk is van de mate van arbeidsongeschiktheid: de WGA-Aanvulling. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.