nieuws

Allianz introduceert Website Service

Archief

Levensverzekeraar Allianz gaat tussenpersonen helpen bij het bouwen van een website, zodat zij de mogelijkheden van internet beter kunnen benutten. Door gebruikmaking van de dienst Website Service kunnen tussenpersonen binnen een tijdsbestek van vier weken beschikken over een professionele website, waarbinnen hij met een zogeheten content management systeem de  eigen teksten kan actualiseren. 

De tussenpersoon kan kiezen voor een standaard lay-out of een website die volledig op maat wordt gebouwd. Daarnaast worden domeinnaam en e-mailadres geregeld, alsmede de webstatistieken. Naar wens kan de website uitgebreid worden met rekenmodules die de bezoeker kan gebruiken om een hypotheekberekening of een pensioengatanalyse te maken en verder bestaat de mogelijkheid om een nieuwe financiële module toe te voegen. “Een deel van de site is op deze manier in te richten voor het invullen van pre- en aftersalesbehoeften van de consument”, aldus Allianz.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.