nieuws

Allianz herverzekert onder naam Golden Gate

Archief

De vorig jaar gestarte herverzekeringsmaatschappij van Allianz heeft een nieuwe naam gekregen: Golden Gate Reinsurance.

Volgens ex-bestuurslid Horst König wil het concern de herkenbaarheid van de herverzekeraar als zijnde een Allianz-onderneming niet langer onderstrepen. De naam Allianz Reinsurance is daarom vervangen door Golden Gate. De in Amsterdamse gezetelde maatschappij heeft nog geen activiteiten ontwikkeld, maar zal louter als herverzekeraar optreden voor Allianz-dochters (Royal Nederland, London & Lancashire, Universal Leven en Elvia Reis).
Het bestuur kent inmiddels ook andere namen. König en Jacques de Jong zijn afgetreden. König vervult in ons land diverse andere (financiële) functies namens Allianz in; De Jong is met pensioen gegaan. Vervangers zijn Rainer Schwarz (directeur bij Allianz in München), Herbert Sedlmair, Manfred Seitz, P.M. Wagner, Tara Leonard en Philip Harkin.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.