nieuws

Allianz geeft toegangskaarten Formule 1

Archief

Allianz-relaties die kans zien om tussen 1 maart en 31 juli dit jaar vijftig geaccepteerde aanvragen voor een particuliere autoverzekering in te dienen, maken kans op toegangskaarten voor de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps in België. 

Voor de eerste vijftien relaties die hierin slagen, liggen per kantoor twee kaarten klaar voor genoemd evenement, dat in het weekend van 9, 10 en 11 september wordt gehouden. Verder kunnen de kantoren sparen voor relatiegeschenken uit de speciaal voor dit doel in het leven geroepen Formule 1 shop. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.