nieuws

Allianz biedt nieuw opleidingsprogramma

Archief

Allianz Nederland introduceert deze week het nieuwe opleidingsprogramma voor het najaar. Nieuw zijn de permanente educatie SEH en de FFP-sessies. Deze worden door middel van e-learning aangeboden in samenwerking met het StudieCentrum Financiële Branche en Elsevier Baard. 

Verder is het aanbod aan hypotheek- en pensioenopleidingen uitgebreid. De nieuwe Workshop Hypotheekadvisering Ondernemers richt zich op hypotheekadvisering aan zelfstandige ondernemers en dga’s. Nieuw is Collectief Pensioen in de Praktijk en toegevoegd aan het aanbod is Pensioenpraktijk II. Met deze opleiding krijgt het intermediair (gedeeltelijke) vrijstelling voor de WFD-module Verzekeringen Leven.
Allianz stelt jaarlijks een supportbonus beschikbaar aan het intermediair. Hiermee kan de tussenpersoon opleidingen afnemen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.