nieuws

Allianz belooft beterschap

Archief

“De negatieve publiciteit over beleggingsverzekeringen zal de ontwikkeling van de levenportefeuille van Allianz Nederland, waarvan een groot deel uit unit-linked producten bestaat, er niet makkelijker op maken

De gevolgen zullen zich waarschijnlijk niet beperken tot beleggingsverzekeringen”, verwacht directeur Henri van Lent. Allianz sluit zich volledig aan bij de commissie De Ruiter en zal ook bestaande klanten voortaan beter informeren over beleggingsverzekeringen. “Zo we echt fouten hebben gemaakt in het verleden, dan zullen we die ook corrigeren”, aldus Van Lent. 2006 was een topjaar voor Allianz, maar voor 2007 verwacht hij teruglopende winstmarges bij Motorrijtuigen en Brand. Leven en Vermogensbeheer kunnen dat compenseren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.