nieuws

Alles van ‘bedrijfs- vereniging’ nu Lisv

Archief

De activiteiten van de bedrijfsverenigingen en de stichting Tica (Tijdelijk instituut voor coördinatie en afstemming) worden sinds 1 maart voortgezet door het Landelijk instituut sociale verzekeringen (Lisv)

Het Lisv is eveneens het aangewezen loket voor zaken die nog te maken hebben met de Federatie van Bedrijfsverenigingen (FBV) en de Gemeenschappelijke Medische Dienst (GMD). Het adres van het Lisv is: Buitenveldertselaan 3, 1082 VA Amsterdam; tel. 020-504.75.00, fax 020-504.75.55.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.