nieuws

Alleen nog plaatje voor gehandicapten

Archief

Met de invoering van de verplichte kentekening van bromfietsen en de vrijstelling van de WAM voor elobikes moeten voortaan alleen gehandicaptenvoertuigen nog worden voorzien van een verzekeringsplaatje.

Voor 2007 moet de ondergrond van dit plaatje worden uitgevoerd in een ‘retroflecterende’ kleur geel en de cijfers en letters (en eventueel de rand) in groen. Verzekeringsplaatjes die het jaartal 2006 dragen, behouden hun geldigheid tot en met 30 april 2007. De nieuwe geel/groene plaatjes mogen vanaf 1 januari volgend jaar worden gebruikt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.