nieuws

Algemene Ledenvergadering van de NBVA

Archief

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de NBVA is een nieuws bestuur geïnstalleerd

De bestuursleden Léon Reinders (vice-voorzitter) en Jan Wajon waren aan het einde van hun tweede zittingstermijn en niet herkiesbaar. Hun plaats is ingenomen door Geert Hendrikx, directeur E&H Adviesgroep in Venlo en Wilbert Schellens, directeur van W.S.A. in Nijmegen. Erik Breukhoven en Ton van Hooft werden voor een tweede termijn gekozen, waarbij Breukhoven tot vice-voorzitter en Van Hooft tot penningmeester werd benoemd. Het bestuur bestaat nu uit (staand v.l.n.r): René van der Borch tot Verwolde, Wim van der Spruit, Wilbert Schellens, Geert Hendrikx, Wim Koot, Boudewijn van Uden (secretaris). Zittend v.l.n.r.: Erik Breukhoven (vice-voorzitter), Alexander van Voorst Vader (voorzitter) en Ton van Hooft (penningmeester).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.