nieuws

Alexander & Cooke Failliet

Archief

De Utrechtse rechtbank heeft afgelopen week het faillissement uitgesproken van Alexander & Cooke Nieuwegein. Na het bankroet van de BV wacht de voormalige directie waarschijnlijk ook persoonlijk faillissement.

Rendenburgh Financial Planning, het bedrijf dat afgelopen maanden negen man personeel – waaronder de directie – van A&C in dienst heeft genomen, is voornemens de portefeuille van A&C over te nemen. Volgens F. van der Linden, voormalig directeur van A&C, vormden de affaires rond Vie d’Or en Delta Lloyd en de daaraan gekoppelde negatieve publiciteit de doodsteek voor A&C.
Curator van het faillissement is mr A. Richters van het advocatenkantoor Bosselaar in Utrecht, tel. 030-33.11.46. Staatssecretaris W. Vermeend (links) neemt het eerste exemplaar van het boek ‘Flexibilisering’ in ontvangst van mr H.M. Kapelle.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.