nieuws

Alarmcentrales Mondial nu onder één dak

Archief

De medische alarmcentrale Mondial Assistance is verhuisd van Driebergen naar Amsterdam.

In oktober vorig jaar nam Elvia Assistance, de medische alarmcentrale in Driebergen, de naam aan van het zusterbedrijf Mondial Assistance, de technische alarmcentrale in Amsterdam. Als afrondende stap in de integratie is de voorheen Elvia-centrale ingetrokken bij het zusterbedrijf aan de Poeldijkstraat 4 in Amsterdam.
De technische alarmcentrale, die onder meer werkt voor verzekeraars, leasebedrijven en autobedrijven, verleent hulp voor ongeveer een miljoen in Nederland geregistreerde auto’s. De medische alarmcentrale verleent hulp aan 3,3 miljoen Nederlandse verzekerden en werkt voor dertien verzekeraars.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.