nieuws

Al ruim 3.400 WFD-gangers

Archief

De aanmeldingen voor de informatiebijeenkomsten over de invoering van de Wet Financiële Dienstverlening zijn blijven binnenstromen in de eerste twee weken van september. Afgelopen maandag is de teller de 3.400 gepasseerd.

De bijeenkomsten in Dordrecht, Assen, Veldhoven, Dalfsen, Huizen en Utrecht waren alle reeds volgeboekt. Inmiddels was bekend gemaakt dat op maandag 13 oktober een extra informatiebijeenkomst wordt gehouden in ’t Spant in Bussum. Ook deze bijeenkomst is belegd door het Verbond van Verzekeraars, NBVA en NVA met medewerking van de Autoriteit Financiële Markten.
De extra bijeenkomst begint om 19.30 uur en zal rond 22.00 uur worden afgerond. De kosten bedragen e 30 (incl. btw). Leden van de NBVA en NVA kunnen de bijeenkomst zonder kosten bezoeken. Belangstellenden kunnen zich voor deze avond aanmelden via www.wfdronde.deno.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.