nieuws

Akzo verkoop Nobilas aan Innovation Group

Archief

Akzo Nobel verkoopt bedrijfsonderdeel Nobilas Claims & Fleetsolution aan de Britse Innovation Group

Herman Vos, manager Benelux van Nobilas, zegt “heel blij” te zijn met de voorgenomen overname. “Voor Innovation Group behoren onze diensten tot de kernactiviteiten.” De connectie met het verf- en lakbedrijf van Akzo Nobel was volgens Vos steeds minder aanwezig. Nobilas handelt wereldwijd 300.000 schadeclaims per jaar af, waarvan zo’n 10.000 in Nederland. De vijftien personeelsleden houden zich vanuit Hoofddorp bezig met schademeldingen, claimbehandeling en expertisewerk. Nobilas werkt samen met een netwerk van tachtig autoschadeherstelbedrijven; tot de voornaamste opdrachtgevers behoren  AXA België en de leasemaatschappijen Avis en Leaseplan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.