nieuws

Aktief Sparen voor de 200.000e keer

Archief

Voor de 200.000e keer heeft Tiel Utrecht een polis uit de spaarkaslijn Aktief Sparen verkocht.

De Doetinchemse tussenpersoon Fimax tekende voor de jubileumpost, die op naam komt van het echtpaar Emmy en Freddy Schuurs. Het spaarkasproduct van Tiel Utrecht kent varianten als het Spaar-Aktief Lijfrenteplan, Spaar-Aktief Krediet, Spaar-Aktief Hypotheek en sinds twee jaar Aktief Beleggen.
Namens Tiel Utrecht verraste directielid Inge van Hoek (op de foto tweede van rechts) het echtpaar Schuurs (tweede en derde van links) met een weekendje Kurhaus (Scheveningen). Het personeel van Fimax, waaronder Leonie Eimers (geheel links), kreeg budget voor een dagje uit naar keuze. Verder op de foto sectorleider Michel van Dam van Tiel Utrecht (geheel rechts) en inspecteur Febe Leeflang (derde van rechts).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.