nieuws

Akkoord arbeidsvoorwaarden Van Lanchot Chabot

Archief

De vakorganisaties en de directie van Van Lanschot Chabot (voorheen Van Lanschot Assurantiën) hebben een principe-akkoord bereikt over het arbeidsvoorwaardenprotocol tijdens de verzelfstandiging van het bemiddelingsbedrijf, dat eind dit jaar voor 51% in handen komt van De Goudse

De 240 medewerkers zullen gedurende de looptijd van het protocol meelopen met de structurele inkomensaanpassingen van de algemene bank-cao. Van Lanschot Chabot, vorig jaar goed voor een provisieomzet van € 29 mln, blijft onafhankelijk van De Goudse opereren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.