nieuws

Akkermans weer het land in met pensioenkaravaan

Archief

Pensioenadviesbedrijf Akkermans & Partners laat deze maand weer een PensioenKaravaan door het land trekken.

De karavaan is bedoeld voor de klanten van de ruim zeshonderd kantoren die zijn aangesloten bij het Akkermans-netwerk. Voor deze doelgroep, ondernemers en hun medewerkers, geeft Akkermans in samenwerking met de leden sinds 2006 vijfmaal per jaar het blad Onderneming + Pensioen uit.
Tijdens de PensioenKaravaan worden in de maand maart op diverse locaties in het land tijdens lunch- en spitsuurtijd lezingen gehouden. Het thema is deze keer ‘Waardeoverdracht: gemak voor de werknemer, kosten voor de werkgever? Voor u alle ins & outs!’ Sprekers zijn onder anderen Jacques Sijben, hoogleraar Monetaire Economie, en SER-Kroonlid Robin Linschoten. Informatie over data en locaties is te verkrijgen via tel. 013-542.74.00.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.