nieuws

Akkermans daagt Elsevier om pensioendebat

Archief

Akkermans & Partners Groep daagt op 24 mei in een kort geding congresorganisator Reed Business Information (Elsevier Congressen) voor de rechtbank in Amsterdam. Akkermans wil “het laakbaar handelen” van Elsevier aan de kaak stellen, die op 22 juni een congres onder de titel ‘Nationaal Pensioen Debat’ wil organiseren. Akkermans organiseert al vier jaar een soortgelijk congres onder die naam en wil “het opgebouwde merk en de kwaliteit van het landelijk pensioendebat” beschermen.

Akkermans noemt Elsevier “brutaal en dom”. Het Tilburgse pensioenbedrijf zegt overigens op de hoogte te zijn van het feit dat Elsevier onlangs besloot de gewraakte congresnaam te veranderen in Nationaal Pensioen Platform.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.