nieuws

AIG vernieuwt verzuimpolis

Archief

AIG heeft zijn verzuimverzekering vernieuwd

De belangrijkste uitgangspunten bij acceptatie zijn: de branche waartoe de onderneming behoort, het gemiddelde verzuim in het betrokken bedrijf en de gemiddelde leeftijd van de werknemers. Maximaal te verzekeren loonsom per werknemer is voortaan  € 100.000 per jaar. Het is bij AIG nu weer mogelijk om het verzuim van de directeur/eigenaar (dga) mee te verzekeren. Hiervoor is wel een afzonderlijke gezondheidsverklaring noodzakelijk en gelden er afwijkende maxima. Ook kunnen de werkgeverslasten (werknemerspremies sociale verzekeringen) worden meeverzekerd, tot max. 25% boven de verzekerde loonsom. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.