nieuws

AIG lanceert nieuwe kantorenverzekering

Archief

AIG Europe komt op 1 juni met een nieuwe kantorenverzekering

Het betreft een opstal-, inventaris- en bedrijfsschadeverzekering, die ook schade dekt die het gevolg is van aardbevingen, overstromingen en machinebreuk voor gebouwgebonden installaties. Een calamiteitenplan voorziet in ondersteuning door een crisismanager, die binnen 48 uur in de directe nabijheid van de schadelocatie een kantoor tot zes vervangende werkplekken operationeel heeft. Dit is inclusief de installatie van essentiële data en toegang tot het netwerk van de verzekerde. Met dit product, dat uitsluitend via het intermediair beschikbaar komt, verwacht AIG de markt voor kantorenverzekeringen in het middensegment open te breken. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.