nieuws

AIG in zee met telecomprovider

Archief

De gespecialiseerde verzekeraar AIG Europe is een samenwerking aangegaan met Pretium Finance, dochterbedrijf van telecomprovider Pretium. AIG biedt klanten van Pretium een ziekenhuisongevallenpolis aan, een polis die de (extra) kosten vergoedt van ziekenhuisopname na een ongeval.

Het Pretium Finance Ziekenhuis Ongeval Plan vergoedt de kosten voor reizen, thuiszorg en inkomstenderving als gevolg van ziekenhuisopname. De (belastingvrije) uitkering bedraagt ten hoogste € 100 per dag tot een maximum van € 36.500 per opname. De dekking geldt wereldwijd. De acceptatie is ongeacht gezondheid en leeftijd. Nieuwe polishouders die zich vóór 10 juni aanmelden, krijgen een gratis dekking tot 1 juli.  Verzekerden tot 18 jaar betalen een premie van € 1,10 per maand (uitkering € 50 per dag); polishouders van 18 tot 70 jaar betalen een premie van € 4,25 per maand voor een uitkering van € 100 per dag. Voor oudere verzekerden is de premie € 8,25 per maand (70-79 jaar) respectievelijk € 12,75 per maand (80 jaar en ouder).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.